Stille kenmerken van Volkswagen Euro Van 1993

1993 Volkwagen Eurovan heeft zowel geprogrammeerde als handgeschakelde versnellingsbak. Volkswagen Eurovan 2.5l motor heeft 109 pk. De Eurovan CL, GL en MV zijn drie soorten bestelwagens waarin zeven personen kunnen zitten.

De standaard onderdelen van de CL, GL en MV bestelwagens zijn als volgt: Als u alle reiziger bestelwagens heeft 2.5l motor limiet met 109 pk, 5-speed handgeschakelde versnellingsbak. De benzinetank heeft een limiet van 21,1 gallon. De brandstofeconomie binnen stadsgrenzen is 17.0 mpg en op wegen 21.0 mpg. Een paar componenten van het verzorgen van en controle zijn Voorwielaandrijving, Voor vijand van roll bar, Voorplaat/achter trommelremmen, Wielen, Full size reservewiel/banden. 1993 Eurovan is 186.6 “lang en 72.4″ lichaam breedte met 115” wielbasis. Als je ‘s avonds op de snelweg rijdt, is veiligheid van het grootste belang. Als de lichten niet werken, kunt u niet rijden. Terwijl het kopen van een nieuw of inruilwagen zorg ervoor dat de lichten in werkende staat zijn. Eurovan heeft twee soorten van licht – Underhood en 2 entryway controlelampjes. 1993 Eurovan heeft alle troost omvat dat een reiziger zoekt: In dit soort bestelwagen, kunnen bijna 7 personen sereen zitten met naast geen kwestie. Eurovans hebben kan situate in het voorcompartiment. Andere normale componenten van de bestelwagen omvatten: Voorcontainer zetels, 2-weg bestuurderszetel, vracht licht, 6 luidsprekers, kind veiligheid entryway sloten om jongeren te beschermen tegen ongeluk, in-run klok, Trip kilometerteller, licht gekleurde ramen, ruitenwisser en terug ontdooier.

Onderdelen van Euro van Passenger Van CL: 2.5 liter motor heeft 109 kracht. Traveler van CL model heeft twee soorten van transmissie – handgeschakeld en geprogrammeerd. In het licht van comfort, is er bestuurder en reiziger ijdelheid reflecteren in de bestelwagen. Discretionaire kantoor is klimaatbeheersing systeem. Bijna zeven reizigers kunnen sereen zitten zonder problemen. Aangezien de bestuurder en de reizigers aanzienlijke afstand moeten reizen is het significant dat zij aanleunende achterzetel goedkeuren. U kunt gebruik maken van leunend achterbank in dit soort model. Verschillende kantoren gegeven in zetels zijn voor focus armsteun, achterbank en derde zetel. Amusement hoogtepunten omvatten radio, tape, luidsprekers en premium sound framework. De afmetingen zijn 186,6 * 72,4 * 75,6 inch. Het heeft een wielbasis van 115 centimeter. Oldtimer huren VW busje T1 zonder Chauffeur trouwbusje

Componenten van Euro bestelwagen (GL model): Enkele van de standaard voorzieningen afhankelijk van comfort zijn climate control systeem, bestuurder en reiziger ijdelheid reflecteren. Discretionaire voorzieningen zijn Cruise control, elektrische ramen, afstandsbediening Keyless passage en ingebouwde sleutel.

Componenten van Euro bestelwagen (MV model): Sommige van de veiligheid hoogtepunten omvatten ABS-remmen, Front Disk, Full size reservewiel, Remote keyless sectie en achterste kind welzijn sloten. De voordelige elementen omvatten Lucht het vormen, Cruisebediening, Machtsvensters, Afstands keyless passage, gecoördineerde sleutel, reflecteren de bestuurder en de reiziger ijdelheid en koelbox.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *